Set Kesuburan Shaklee untuk wanita

VITAMIN E

Vitamin E sememangnya memainkan peranan penting dalam meningkatkan tahap kesuburan lelaki. Malah terdapat juga kajian kecil yang menunjukkan Vitamin E juga dapat membantu mengatasi masalah kesuburan wanita. 

Vitamin E sangat penting untuk kesihatan kita. Untuk produk Shaklee, Vitamin E Complex yang disyorkan juga turut mempunyai banyak manfaat dalam membantu meningkatkan tahap kesuburan ataupun dalam erti kata lain, ia dapat meningkatkan kemampuan reproduktif seseorang. Terdapat kajian pada tahun 1924 mendapati vitamin E mampu memulihkan kemampuan reproduktif seseorang. Para lelaki yang mengambil 600IU - 800IU vitamin E sehari mampu meningkatkan kitaran sperma mereka. 


 Bagaimana Vitamin E Shaklee membantu tahap kesuburan wanita?

Bagi kaum wanita pula, anda semua tahu bahawa mukus yang terdapat pada serviks amatlah penting untuk memudahkan anda hamil. Ia memudahkan atau memberi peluang besar kepada sperma dengan menyediakan persekitaran yang sesuai untuk pergerakan sperma di dalam vagina dan uterus menuju ke tiub fallopio.

Jika pengambilan vitamin E mencukupi, ia dipercayai mampu meningkatkan mukus serviks ini sekaligus meningkatkan peluang anda untuk hamil. Vitamin E ini juga dapat meningkatkan fasa luteal di dalam cycle wanita yang mana ianya sekaligus dapat meningkatkan peratusan wanita untuk hamil di mana ia memberi tempoh kesuburan yang lebih lama. 

Vitamin E juga dipercayai boleh menghalang keguguran janin memandangkan ia terbukti dapat menghalang kecacatan pada telur. Dalam masa yang sama, ia juga turut mencegah kecacatan pada kelahiran kelak. 


ALFALFA


Bagaimana Alfalfa membantu dalam masalah kesuburan wanita?

Alfalfa adalah herba terbaik untuk kaum hawa. Alfalfa kaya dengan vitamin A, D,E,K,mineral dan zat besi. Zat besi sangat penting untuk ovulasi yang sihat, kitaran haid sihat, dan juga untuk peredaran dan tahap tenaga. Pengambilan zat besi yang mencukupi membantu dalam mencegah dari mendapat anemia semasa hamil. Selain itu, alfalfa juga penting untuk masalah keintiman anda kerana ia juga boleh merawat masalah keputihan dan kegatalan yang turut mempengaruhi perhubungan pasangan. Ia turut membantu dalam hubungan suami isteri kerana ia mampu bertindak seperti kacip fatimah.
Untuk memudahkan anda mencari Vitamin E, amatlah disarankan untuk anda mengambil Vitamin E ini dari sumber semulajadi dan bukannya sintetik kerana ia juga turut memudahkan proses penyerapan vitamin oleh badan. Jadi, inilah yang membezakan Vitamin E Complex Shaklee dengan vitamin E sintetik yang lain. Vitamin E Shaklee adalah dari sumber semulajadi iaitu dibuat dari minyak soya organik dan minyak biji gandum, yang kaya dengan vitamin E. Selain itu, Vitamin E Shaklee turut diperkayakan dengan Selenium yang mana ianya turut membantu kaum lelaki dalam meningkatkan motilitas sperma. Jadi, suami dan isteri dapat berkongsi kebaikan bersama.

Jika anda kekurangan bajet, anda juga boleh menggantikan Vitamin E dengan GLA Complex yang juga turut membantu anda untuk cepat hamil. Bagaimana ia membantu?

Fungsinya juga lebih kurang sama dengan Vitamin E kerana GLA Complex juga turut mengandungi Vitamin E. Selain itu, GLA Complex juga membantu anda yang mengalami masalah hormon tidak stabil atau period tidak teratur yang boleh mengganggu anda untuk mudah hamil. 

Jadi tunggu apa lagi. Jom dapatkan SET KESUBURAN WANITA yang mengandungi Vitamin E dan Alfalfa ini sekarang. Jika anda tergolong di dalam kategori mereka yang sukar hamil, cubalah untuk dapatkan suplemen atau makanan tambahan kerana antara sebab mereka yang sukar hamil adalah berpunca dari pemakanan mereka itu sendiri. 


JOM DAPATKAN SEKARANG SEMPENA PROMOSI ALFALFA BUY 6 FREE 1 MASIH LAGI BERLANGSUNG!


Hubungi

Call/sms/whatsap : 012-3860720 (Pn Ku)
FB : Nutri Hijau Shoppe

Comments

Popular Posts