Skip to main content

Posts

Featured

Sudah lama menyepi

Assalamualaikum semua..
Hai..lama sungguh la daku menyepi dari blog ni sejak2 berpindah ni. Nak tinggalkan terus blog ni, rasa macam tak sanggup pulak. Sebab dari blog ni la daku mencari rezeki sebenarnya.Suatu ketika dahulu. Semasa anak 2 dulu. Bukan main rancak aku berniaga melalui blog ini saja. Haa..siapa sangka kan. Ingat aku meniaga dalam facebook saja ke. Blog ni pun salah satu medium juga.
Rasa macam tak percaya even blog dah lama tak update, tapi tiba2 je ada je manusia yg datang dari mana2 cakap nak beli Shaklee denganku. Bila tanya dari mana dapat contact no aku, memang rata2 mengatakan dapat dari blog atau intenet. Mean, kalau orang google2 je apa2 keyword di ruangan Google tu, blogku ni masih lagi relevan nampaknya. Masih lagi mampu keluar di 1st atau 2nd page Google. Haa..gitew
Sebab itulah rasanya macam sayang je kalau biar blog ni berkubur macam tu saja. Banyak kisah dalam ni. Bukan kisah Shaklee saja. Tapi kisah kehidupanku juga ada tercoret dalam ni. Tapi bila memik…

Latest posts

Zindagi Gulzar Hai

Perlu ke makan vitamin jika sudah makan sayuran?

Kenapa perlu konsisten makan Shaklee?

Nutrien untuk pemikiran positif

Hobi simpan barang lama

Kerja banyak tapi asyik tak sempat siapkan?

Saya yang dulu bukan lagi sekarang

Gadget impian paling best

Jangan risau jika anda tak pandai jual

Perlukah demam dihentikan?