Skip to main content

Posts

Featured

Zindagi Gulzar Hai

Okay. Dah lama sangat dah sebenarnya peram cerita ni. 
Saya ni jarang layan cerita tengah2 hari hari bekerja. Sebab selalunya tengahari bila semua urusan anak2 dah setel, saya memang guna masa sehabis mungkin dengan handphone saja. Update itu ini. Update instagram bisnes online yang lagi satu tu kan. 
Tapi sejak Oktober haritu sambil2 saya tidurkan si Aisyah ni, tertengoklah episod pertama drama Zindagi Gulzar Hai. Mula2 macam peliklah juga. Eh, kenapa ada cerita hindustan pulak time weekdays ni. Dahla tengahari pulak tu. Selalunya time tu selalunya cerita Indon la. Saya memang tak layan sangat tv time pukul 4-5 petang. 
So bila dah tertengok tu, terdetiklah dalam hati. Eh, macam menarik pulak cerita ni. Sebab drama ni dialognya tak macam filem hindi yg kita selalu tonton tu. Masa tu saya tak tahu pun rupanya tu sebenarnya drama Pakistan. Bukannya India. Patutlah tengok drama ni macam Islamic sikit. Ada orang beri salam. Nama pun nama Islam. Rupanya cerita dari Pakistan. 
Bila tengok…

Latest posts

Perlu ke makan vitamin jika sudah makan sayuran?

Kenapa perlu konsisten makan Shaklee?

Nutrien untuk pemikiran positif

Hobi simpan barang lama

Kerja banyak tapi asyik tak sempat siapkan?

Saya yang dulu bukan lagi sekarang

Gadget impian paling best

Jangan risau jika anda tak pandai jual

Perlukah demam dihentikan?

3 makanan untuk menguatkan sistem imunisasi anda