Harga Shaklee Collagen Powder

Kolagen sememangnya sangat terkenal bagi mereka yang ingin cantik. Tetapi masih ramai sebenarnya yang belum tahu lagi fungsi menyeluruh kolagen ini selain dari untuk kecantikan. Jom saya ceritakan serba sedikit tentang kolagen ini.


Apakah kolagen?

Kolagen merupakan protein yang paling banyak terdapat di dalam badan manusia. Malah ia menyumbang kepada kira-kira 75% berat dalam tahap kulit yang sihat. Jika tahap kolagen kita seihat, ia akan menyerlahkan lagi rupa dan luaran kita kepada lebih sihat serta menampilkan susuk tubuh yang lebih muda. 


Semakin meningkat usia kita, kolagen di dalam badan akan semakin berkurangan. Pengurangan kolagen ini akan menyebabkan pembentukan kedutan dan munculnya tanda-tanda penuaan yang lain seperti 

- Kulit berkedut, kering dan melayut
- Kuku rapuh dan tidak kukuh
- Rambut halus dan gugur


Kemerosotan secara semulajadi ini boleh dipulihkan iaitu dengan hanya melalui makanan tambahan. Dengan pengambilan tetap makanan tambahan kolagen ini, ia akan dapat menggantikan kolagen yang telah hilang serta sekaligus memelihara kulit kita agar sentiasa awet muda. Antara faedah-faedah makanan tambahan kolagen ini termasuklah dapat menyegarkan semula kulit sihat, mengurangkan kemunculan garis-garis halus dan kedutan, menguatkan kuku serta menyegarkan rambut agar sentiasa subur. 

Dengan mengambil suplemen Shaklee Collagen Powder, ia dapat memperlahankan tanda-tanda awal penuaan yang tetap akan tiba. Shaklee Collagen Powder merupakan suplemen kolagen hebat yang mengandungi 4000mg proprietari RSS (Red Snapper Scale) Collagen, kolagen yang berkualiti tinggi dan tulen yang diekstrak daripada sisik ikan merah. Ia juga dicampurkan dengan tujuh bahan utama seperti ekstrak biji benih Camellia Japonica, ekstrak Pfaffia, kolagen ikan, ekstrak kerang-kerangan, Lactobacillus Acidophilus, vitamin C dan vitamin B yang memberikan faedah-faedah seperti berikut

- menyokong produksi kolagen untuk meningkatkan ketegangan kulit,keanjalan dan kelembutan.

- mengecilkan liang pori-pori, kedutan dan garis-garis halus yang kelihatan 

- kulit yang lebih licin dan putih

- menggalakkan kuku yang kuat, rambut yang tebal dan bersinar

- membantu menegang dan menganjalkan payudara


TERBUKTI BERKESAN!!!

Shaklee RSS Collagen terbukti dapat memperbaiki tekstur kulit wajah dan menghilangkan kedutan. Selepas menggunakannya selama 8 minggu, keputusan menunjukkan tekstur keseluruhan kulit menjadi lebih baik dan meningkat sebanyak 71%.


Untuk anda yang betul-betul ingin menjaga kesihatan dan kecantikan anda yang bermula dari dalam, jom cuba suplemen Shaklee Collagen Powder. Sangat sesuai untuk siapa saja samada remaja, yang belum berkahwin hinggalah mereka yang sudah berumur pun boleh mencuba. Kalau di usia remaja lagi sudah mengamalkan kolagen Shaklee, pasti anda akan mendapat hasil yang sangat memukau.

Harga runcit untuk sekotak Shaklee Collagen Powder adalah RM298. Anda bolehlah menghubungi saya jika anda seorang yang ingin menjaga kecantikan anda. Kesannya tidak semestinya anda perlu tunggu sehingga 8 minggu, tetapi bagi mereka yang betul-betul menitik beratkan penjagaan yang menyeluruh termasuklah minum air yang banyak dalam sehari akan turut mendapat kesan yang baik seawal 1 minggu. Bergantung kepada badan masing-masing. 

Hubungi 

Call/sms/whatsap : 012-3860720 (Pn Ku)
FB : Nutri Hijau Shoppe

Comments

Popular Posts