Berseri dengan Set Kecantikan Kulit Shaklee

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

Di Nutri Hijau Shoppe, antara set yang paling HOT dan LARIS selain dari Set Menyusu adalah Set Kecantikan Kulit Shaklee.. Set ini mengandungi Vitamin C, B-Complex dan Vitamin E.


Setakat ini, boleh dikatakan kesemua customer Nutri Hijau Shoppe berpuas hati dengan pengambilan ketiga-tiga vitamin ini yang dikatakan mampu memberikan hasil yang terbaik jika pengambilannya diamalkan secara konsisten. Yang penting, minum air yang banyak juga harus disertakan bersama dengan pengambilan vitamin-vitamin ini. Yang bestnya, kata salah sorang customer saya, dia dah tak perlu pakai mekap tebal-tebal lagi. Ya..saya sendiri pun rasa yang sama juga..Kalau dulu sebelum keluar, mesti dengan bedak..Now, saya dah tak perlu lagi bedak..Hanya dengan pelembap muka untuk protect muka saya, semuanya still nampak ok dan still flawless gitu..Pada awalnya beliau hanya mencuba set trial sahaja, kemudian bila dah habis stok, beliau tak fikir panjang dah dan beli fullpack terus..Tak rugi pun beli sebotol.. In fact, boleh tahan lama berbulan-bulan..Dah jimat duit dah kat situ..

Dan bagi anda yang masih tidak berpuas hati dengan hasil yang diingini, apa kata anda cuba set ini bersama ENERGIZING SOY PROTEIN (ESP) pula..ESP iaitu sejenis protein (soya non-GMO) adalah protein terbaik dan juga sebagai makanan kepada sel-sel kita..Jadi, untuk mendapatkan struktur kulit yang cantik, protein juga adalah yang terbaik..Protein ESP bertindak dengan membina sel kulit serta memperbaiki struktur kulit kita yang telah rosak..Secara tak langsung, ia dapat memperbaiki kulit muka anda yang sebelum ini kusam dan berparut..Jadi, gabungan SET KECANTIKAN KULIT ini bersama ESP merupakan gabungan terbaik untuk anda jika diambil secara konsisten..Jadi, untuk anda yang mungkin mengalami masalah kulit muka yang berjerawat dan berjeragat, ini merupakan penyelesaian kepada masalah anda selain dari rawatan di facial treatment centre..Juga buat bakal pengantin, mungkin dengan pengambilan supplemen  ini, anda bakal kelihatan berseri-seri di majlis persandingan anda nanti..


Bagi anda yang berminat untuk dapatkan Set Kecantikan Kulit ini, boleh hubungi saya untuk sebarang pertanyaan dan konsultasi secara percuma. Konsultasi akan diberikan berterusan secara percuma selepas membeli produk dengan saya..

Hubungi 012-3860720 atau kkuhasnah@yahoo.com


Comments

Popular Posts