Produk-produk hebat Shaklee

Jom saya perkenalkan produk-produk Shaklee yang HOT ini..salah satunya adalah 


Energizing Soy ProteinEnergizing Soy Protein (ESP) merupakan sumber protein biologi yang lengkap berasaskan tumbuhan yang secara semulajadi rendah lemak, bebas kolesterol dan kaya dengan asid amino penting. Ia terbukti secara klinikal dapat mengekalkan tenaga berjam-jam lamanya. 

Apakah fakta penting tentang ESP ini?


  • Ia adalah tumbuhan berprotein yang berkualiti tinggi dengan kandungan 14g protein soya sihat dan 500mg kalsium bagi setiap hidangan.  
  • Membantu  mengekalkan kepejalan otot.
  • Glisemik rendah yang dapat membantu mengekalkan gula dala darah yang normal.
  • Membantu menyokong sistem imun, mengekalkan tahap kolesterol normal dan menggalakkan kesihatan jantung dan prostat.

Tahukah anda?

Indeks glisemik menetapkan tahap karbohidrat berdasarkan kesannya terhadap paras gula dalam darah. Karbohidrat yang cepat dicernakan mempunyai tahap gula dalam darah yang tinggi manakala tahap glisemik yang rendah melepaskan gula ke dalam sistem secara perlahan. Mengekalkan tahap gula dalam darah yang rendah amat penting bagi mengurangkan berat badan dan kesihatan dalam jangkamasa yang panjang.

Apakah yang membezakan soya biasa dengan soya Shaklee?

  • Telah terbukti secara klinikal bahawa ia dapat membantu kekal bertenaga selama berjam-jam.
  • Air digunakan untuk mencuci bagi mengekalkan bahan penting seperti isoflavones, genistein dan daidzein juga menyediakan anda dengan kebaikan keseluruhan soya.
  • Non-GMO (tidak diubahsuai secara genetik) protein berasaskan tumbuhan yang memastikan yang kacang soya Shaklee bebas daripada kacang soya yang diubahsuai secara genetik.

Banyakkan kelebihan dan keunikan ESP ni?Masih ragu-ragu untuk mencuba? Anda boleh hubungi saya untuk mengetahui dengan lebih lanjut serta harga ESP ini. 

FB : Ku Hasnah Ku Yaacob
Fanpage : www.facebook.com/Vitamin Hijau
Email : kkuhasnah@yahoo.com
No tel : 012-3860720

Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.


Comments

Popular Posts