Kenapa Shaklee?

Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos,merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.

Saya pasti semua orang tertanya-tanya, "Bagus sangat ke Shaklee ni?"..

Ya..sudah pasti bila kita cuba mempromosikan produk ini, soalan ni akan muncul. Ok.Bagi saya yang memang sudah jadi pencinta Shaklee, sememangnyalah saya akan jawab bagus. Tapi, untuk lebih meyakinkan semua orang bahawa produk Shaklee memang bagus, banyak sebab-sebab atau jaminan yang produk Shaklee memang bagus. Ini bukan masuk bakul angkat sendiri tau. Antara jaminannya :

Sentiasa Selamat
Keselamatan adalah amat penting apabila kita hendak makan apa-apa supplemen. Di Shaklee, lebih dari 350 ujian telah dijalankan pada setiap ramuan baru untuk bahan pencemaran berbahaya, dan lebih daripada 80,000 ujian kualiti setahun telah dijalankan bagi memastikan ketulenan sebenar dan kebolehan potensi.

Sentiasa Berkesan
Shaklee bertanggungjawab dalam memberikan produk yang berkesan. Ia terbukti berkesan daripada pemilihan bahan-bahan semulajadi yang paling halus dan tulen sehinggalah bukti kajian sains dan makmal yang terdapat di dalam 90 bahan kajian penerbitan. Kajian yang dijalankan pada tahun 2007 menunjukkan bahawa mereka yang mengambil suplemen Shaklee selama lebih daripada 20 tahun mempunyai kesihatan yang lebih baik berbanding mereka yang mengambil suplemen lain ataupun mereka yang tidak mengambil suplemen langsung. Saya merupakan salah seorang pelanggan Shaklee yang memang sangat berpuas hati dengan produk Shaklee kerana ternyata memang berkesan! Sebab itu saya katakan saya adalah pencinta Shaklee sekarang ini. Banyak membantu!

Selain itu, bukti terbesar lagi datangnya dari penjelajah bertaraf dunia, atlet yang telah diberi dengan suplemen Shaklee yang telah memenangi lebih daripada 100 medal emas, perak dan gangsa.

Sentiasa Mesra Alam
Selama lebih daripada 50 tahun, Shaklee telah menjadi peneraju dalam pergerakan alam sekitar, daripada mencipta satu daripada pencuci biorosot pertama dalam tahun 1960 sehinggalah menjadi syarikat pertama di dunia yang diiktiraf sebagai Climate Neutral bagi mengimbangi pengeluaran gas hijau. Shaklee bertanggugjawab dalam mencipta produk yang benar-benar selamat untuk anda, rumah anda dan juga bumi anda..
Ini yang paling best!  


Comments

Popular Posts